کمپوت سیب


تاریخ درج : 1390/01/24
تعداد نمایش : 8905

مواد لازم برای 4 تا 6 نفر :
سیب        1/5 کیلو    آب لیمو      2 قاشق غذا خوری   پوست لیمو ترش   1 تکه    خامه       250 گرم   جوی پرک    4 قاشق غذا خوری   شکر         2 قاشق غذا خوری   پودر نارگیل    2 قاشق غذا خوری   کره     2 قاشق غذا خوری


کمپوت سیب

طرز تهیه :
1 - سیب ها را پوست کنده آن ها را به 4 قسمت تقسیم کرده و قسمت میانی آن ها را در آورید آن ها را با آب لیمو و پوست لیمو ترش مخلوط کرده و به مدت 10 دقیقه با توان 600وات در ظرفی در بسته حرارت دهید سپس بگذارید سرد شود .
2 - خامه را هم بزنید تا سفت شود پرک جو و شکر را مخلوط کرده و بدون بستن در ظرف به مدت 2 دقیقه با توان 600 وات حرارت داده و سپس خوب هم بزنید
3 - پودر نارگیل و کره را به جوی پرک اضافه کنید و 1 دقیقه با توان 600 وات حرارت دهید و خوب هم بزنید و به مدت 1 تا 2 دقیقه با همان توان حرارت دهید . بگذارید مخلوط جو پرک سرد شود .
4 - نیمی از کمپوت سیب را در ظرفی ریخته نیمی از خامه را روی آن بریزید و نیمی از مخلوط جو پرک را روی خامه بریزید مجددا یک لایه سیب ، یک لایه خامه ، و یک لایه پرک بریزید با خامه و قطعات سیب تزئین کنید . ( مدت زمان لازم برای تهیه و پخت : 30 دقیقه ).
تهیه و گردآوری :: گروه تحریریه پرداد

  آموزش تصویری روابط زناشویی + لطفا افراد متاهل و + 18

 استخـدام ویــژه کارجویان سراسر کشور در کانادا و دانمارک

 با دیدن این تصویر موی بدنتان سیخ می شود / عکس +18



  سالم ترین روش لاغری - به سادگی 3 الی 7 کیلو لاغرشوید

  خانم های خوش پوش - با چسب فرم دهنده سینه در مجالس بدرخشید

  با پک سفیدکننده دندان ، دندانهای سفید و لبخندی جذاب داشته باشید

  کاملترین بانک پروژه دانشجويي در ایران- بیش از 30000 پروژه تفکیک شده


لطفا افراد حساس و ترسو این مطلب و عکس ها را نگاه نکنند+18

شلاق خوردن آدمخوار کرجی در ملأعام /تصاویر

تجاوز بی شرمانه ورزشکار سرشناس ایرانی به یک دختر جوان!

تیپ جالب دختران بالاشهری +تصاویر

تجاوز وحشیانه داعش به دختر نوجوان شیعه + عکس

اقدام جدید گلشیفته فراهانی! +عکس

خودسوزی وحشتناک دختر دانشجو در شیراز! +تصاویر(۱۸+)

مهناز افشار در حال کوهنوردی+عکس

آویزان شدن دختر جسور تهرانی از برج 27 طبقه +عکس

استخدام تضمینی کارجویان در معتبرترین شرکتها و ادارات دولتی

 خانه فساد پسران خودفروش تهرانی برای خدمات به زنان پولدار +عکس

تصاویری تکان دهنده از لحظه بخشش یک اعدامی

جزییات تجاوز وحشیانه به دختر 18 ساله مقابل هزاران نفر

ماشین جواد خیابانی را دیده اید؟ +عکس

تصاویری تکان دهنده از لحظه بخشش یک اعدامی

عکس/ پلیس بازی بچه پولدار ایرانی با ماشین میلیاردی اش

اقدام جدید گلشیفته فراهانی! +عکس

اقدام وحشتناک داعش برای افزایش میل جنسی زنان +عکس+18

آرزوی زیبای الناز شاکردوست در شب آرزوها + عکس

انتقام خنده دار و باورنکردنی یک مرد از همکار زنش! +تصاویر

مصاحبه جدید آزاده نامداری در مورد علت کتک خوردنش از فرزاد حسنی +تصاویر

علت رفتن مهناز افشار از ایران + عکس

عکس سالومه در ایران + بیوگرافی و عکس همسرش

خودکشی دردناک زن جوان در مقابل چشمان مردم در مشهد +تصاویر

زیباترین زن جهان در سال 2015 انتخاب شد+عکس

سوء استفاده غیراخلاقی از اسم نیوشا ضیغمی! +عکس

درگیری شرم آور اسطوره فوتبال با پلیس +عکس

ماجرای شال عجیب و غریب مهناز افشار چیست؟ +عکس

عروسی جنجالی که در آن سر عروس و داماد را بریدند! +تصاویر +18

باور می کنید این خانم معلم زیبا یک ... باشد؟! +عکس

3 ماه اینترنت پرسرعت ADSL+2 رایگان برای شما

اقدام باورنکردنی دخترجوان همه را در بهت و حیرت فرو برد!! +عکس

 چهره این دو دختر ایرانی برای شما آشنا نیست؟ +عکس

عکس های غیرمجاز هنرمندان سرشناس ایرانی! +تصاویر

مطالب مرتبط :

دسر سفید برفی با توت فرنگی

سفیده ها را حسابی بزنید .
نوشیدنی پرتقال با خامه

تمام مواد را با هم در میکسر ریخته و با هم مخلوط می کنیم تا مایه پف کند آنرا در لیوان مناسبی می ریزیم و یک نیمه حلقه لیمو ترش یا پرتقال را با کارد چاک کوچکی می دهیم و به لبه لیوان می گذاریم
طرز تهیه دو نوشیدنی گوارای زمستانی

وقتی درجه‌ی دماسنج مدام پایین می‌رود و به صفر می‌رسد و حتی از آن هم پایین‌تر می‌رود یادتان باشد طبیعت مواد غذایی مختلفی در اختیار ما گذاشته است که اولین ویژگی‌شان گرم کردن بدن است. در این مطلب کوتاه روش تهیه‌ی دو نوشیدنی دل چسب گرمابخش را به شما یاد می‌دهیم. با ما همراه باشید...
طرز تهیه شربت سیب

ا توجه به اینکه هنوز فصل تابستان به پایان نرسیده و میوه سیب نیز به وفور در بازار یافت میشود و این میوه تقریبا در تمام فصول سال در دسترس همگان است شما را با یک نوع شربت خوش طعم و گوارا ...
طرز تهیه خامه ترش و ارزش غذایی آن

خامه بر حسب چربی موجود در آن طبقه‌بندی می‌شود؛ به این روش که خامه کم‌چرب 12 درصد، خامه زده شده و سفت 30 درصد، خامه سنگین 36 درصد و خامه پرچرب تا حدود 60 درصد چربی دارند.
 

جهت عضویت در سایت و دسترسی کامل به تمامی مطالب سایت ، اطلاعات زیر را کامل نمایید. لطفا پست الکترونیک (ایمیل) خود را صحیح وارد نمایید. پست الکترونیک شما به عنوان نام کاربری در سایت ثبت خواهد شد و با پست الکترونیک خود می توانید وارد سایت شوید.

نام و نام خانوادگی :  
پست الکترونیک :    
 
رمز عبور :  
تکرار رمز عبور :