ماش پلو


تاریخ درج : 1390/03/01
تعداد نمایش : 5174
مواد لازم 
برنج: 500 كيلو گرم       ماش : 400 ليوان       پياز : 3عدد       گوشت :400 گرم      نمك و روغن : به مقدار لازم     ادويه :به مقدا لازم

ماش پلو
 
طرز تهيه :
ابتدا پياز را ريز كرده و در روغن سرخ كنيد سپس گوشت را خرد كرده و با ادويه به آن اضافه نماييد . ماش را تميز كرده و بو دهيد  تا پوست آن گرفته شود.برنج را شسته و با آب و ماش مخلوط كرده بگذاريد روي حرارت ملايم تا برنج و ماش بپزد .هنگامي كه آب برنج تمام شد مواد را لابلاي برنج بريزيدو رويش را با بقيه بپوشانيد و بگذاريد دم بكشد.

نویسنده : فاطمه علائیان

تهیه و گرداوری : گروه تحریریه پرداد 


مجردها - با یک کلیک همسر آینده خود را انتخاب کنید

صفحه اینستاگرامی بچه پولدارهای عرب هم ایجاد شد +عکس

عکس جدید گلشیفته فراهانی و همسر فرعون +تصاویر

خوابگاه دانشجوی دختران باید اینجا باشه؟ /عکس

اگر بیکار هستید اینجا کلیک کنید و به سادگی شاغل شوید

طلاق های جنجالی در سینمای ایران +عکس

اگر هنوز مجردی پس کلیک کن بیاتو!!

مهناز افشار در حال کوهنوردی+عکس

اگر عاشق هستید کلیک کنید

حضور علی دایی با مازراتی میلیاردی در دادگاه انقلاب +عکس

کاهش وزن باورنکردنی عرس خانم در روز ازدواجش +عکس

3 ماه اینترنت پرسرعت ADSL+2 رایگان برای شما

شباهت عجیب این دختر هالیوودی به گلشیفته فراهانی +تصاویر

اسیدپاشی وحشتناک به صورت دختر زیبای 23 ساله +عکس

وقتی عکس سلفی پیمان معادی و بهران رادان سوژه می شود

عاقبت عشق و دوستی های خیابانی ! +تصاویر

  عکس های قبل و بعد از جراحی بینی

خانه فساد پسران خودفروش تهرانی برای خدمات به زنان پولدار +عکس

مطالب مرتبط :

كتلت لپه

ابتدا لپه را از قبل خيس كرده وبپزيد و چرخ كنيد و باگوشت و پياز چرخ كرده مخلوط كنيد
طرز تهیه رول مارچوبه و لازانیا

طرز تهیه: در ابتدا فر را با حرارت 180 درجه سانتي‌گراد روشن كرده و ظرف پيركسي را چرب مي‌‌كنيم. لازانيا را در آب جوش با كمي نمك جوشانده تا نرم شود، سپس با آب سرد آبكش مي‌‌كنيم.
طرز تهیه بادمجان شکم پر تبریزی

در ابتدا بادمجان ها را راه راه پوست کنده یک برش تو قسمت گود بادمجان میدیم "مثل نون باگت که برا ساندویج برش می زنیم" بعداون هارو 2 ساعت تو آب نمک می خوابونیم بعدش شسته خشک کرده و درروغن مایع سرخ می کنیم و کنار می ذاریم. سپس
طرز تهیه دلمه برگ مو

طرز تهیه سیب زمینی سرخ شده ترد و ضخیم

- روغن را در ظرفی بریزید و آنرا روی شعله گاز با حرارت ملایم قرار دهید تا کاملا داغ شود و یا اینکه در سرخ کن مقداری روغن بریزید و آنرا در درجه ی حرارت375 قرار داده تا روغن کاملا داغ شود و سپس سیب زمینی ها را داخل آن بریزید و و بگذارید فقط کمی سرخ و نرم شوند و از حالت خامی درآیند. نباید اجازه دهید تا کاملا سرخ شوند و فقط باید کمی رنگ آنها عوض شود که این کار حدودا 8 دقیقه طول خواهد کشید...
 

جهت عضویت در سایت و دسترسی کامل به تمامی مطالب سایت ، اطلاعات زیر را کامل نمایید. لطفا پست الکترونیک (ایمیل) خود را صحیح وارد نمایید. پست الکترونیک شما به عنوان نام کاربری در سایت ثبت خواهد شد و با پست الکترونیک خود می توانید وارد سایت شوید.

نام و نام خانوادگی :  
پست الکترونیک :    
 
رمز عبور :  
تکرار رمز عبور :