ماش پلو


تاریخ درج : 1390/03/01
تعداد نمایش : 5185
مواد لازم 
برنج: 500 كيلو گرم       ماش : 400 ليوان       پياز : 3عدد       گوشت :400 گرم      نمك و روغن : به مقدار لازم     ادويه :به مقدا لازم

ماش پلو
 
طرز تهيه :
ابتدا پياز را ريز كرده و در روغن سرخ كنيد سپس گوشت را خرد كرده و با ادويه به آن اضافه نماييد . ماش را تميز كرده و بو دهيد  تا پوست آن گرفته شود.برنج را شسته و با آب و ماش مخلوط كرده بگذاريد روي حرارت ملايم تا برنج و ماش بپزد .هنگامي كه آب برنج تمام شد مواد را لابلاي برنج بريزيدو رويش را با بقيه بپوشانيد و بگذاريد دم بكشد.

نویسنده : فاطمه علائیان

تهیه و گرداوری : گروه تحریریه پرداد 


مجردها - با یک کلیک همسر آینده خود را انتخاب کنید

صفحه اینستاگرامی بچه پولدارهای عرب هم ایجاد شد +عکس

عکس جدید گلشیفته فراهانی و همسر فرعون +تصاویر

خوابگاه دانشجوی دختران باید اینجا باشه؟ /عکس

اگر بیکار هستید اینجا کلیک کنید و به سادگی شاغل شوید

طلاق های جنجالی در سینمای ایران +عکس

اگر هنوز مجردی پس کلیک کن بیاتو!!

مهناز افشار در حال کوهنوردی+عکس

اگر عاشق هستید کلیک کنید

بازیگر هرکول هالیوودی کنار بلند قد ترین ورزشکار دنیا +عکس

3 ماه اینترنت پرسرعت ADSL+2 رایگان برای شما

شباهت عجیب این دختر هالیوودی به گلشیفته فراهانی +تصاویر

اسیدپاشی وحشتناک به صورت دختر زیبای 23 ساله +عکس

عکس / لباس خانم سفیر در دیدار با روحانی

عاقبت عشق و دوستی های خیابانی ! +تصاویر

  عکس های قبل و بعد از جراحی بینی

خانه فساد پسران خودفروش تهرانی برای خدمات به زنان پولدار +عکس

مطالب مرتبط :

طرز پخت دلمه آلو و سوسیس

سوسی ها رو از گوشه با یک چاقوی تیز برش دهید شکاف بايد تا عمق سوسيس برود.
طرز تهیه بریانی گوشت

پیاز را خرد كرده و سرخ كنید بعد گوشت و گوجه‌فرنگی له شده را به آن بیفزایید و مقداری از ادویه‌ را نیز به مخلوط اضافه كنید
طرز تهیه باقلاپلو ماهیچه

باقلا سبز و تازه و نرم باشد،آن را با شوید مخلوط می نماییم و هنگامی که مغز برنج نرم شد در دیگ می ریزیم و بلافاصله آبکش می کنیم.
پودينگ گوشت

پياز، گوشت، نمك و فلفل را مخلوط كرده، تخم مرغ و مقداري پنير پيتزا را اضافه كرده و مخلوط ميكنيم.
طرز تهیه شامی تن ماهی

ابتدا سيب زمينی ها را بپزيد و درظرفي رنده كنيد، نبايد به صورت پوره نرم شود. برای اینکه سیب زمینی به شکل پوره در نیاید صبر نمایید تا خنک شود سپس آنرا رنده نمایید.
 

جهت عضویت در سایت و دسترسی کامل به تمامی مطالب سایت ، اطلاعات زیر را کامل نمایید. لطفا پست الکترونیک (ایمیل) خود را صحیح وارد نمایید. پست الکترونیک شما به عنوان نام کاربری در سایت ثبت خواهد شد و با پست الکترونیک خود می توانید وارد سایت شوید.

نام و نام خانوادگی :  
پست الکترونیک :    
 
رمز عبور :  
تکرار رمز عبور :