رشته پلو


تاریخ درج : 1390/02/31
تعداد نمایش : 4252

رشته پلومواد لازم 

برنج : 1 كيلو گرم           رشته پلويي :1 ليوان              زعفران : 2 قاشق چاي خوري          خرما و كشمش : به مقدار لازم        نمك و روغن : به مقدار لازم 
طرز تهيه :
ابتدا رشته را روي حرارت بو داده و به برنجي كه از قبل با نمك خيس كرديد و هنوز دانه هايش نرم نشده رشته را اضافه كنيد بگذاريد كمي جوش كه خورد آن را آبكش كنيد كف قابلمه را روغن ريخته و برنج آبكش شده و رشته را به آن افزوده و با ز مقداري روغن روي برنج بريزيد .كشمش را خوب شسته و پاك كنيد هسته هاي خرما را نيز از آن جدا كنيد و در روغن تفت دهيد و با زعفران مخلوط كنيد و هنگام كشيدن غذا آنها را روي پلو بريزيد
نویسنده : فاطمه علائیان
تهیه و گرداوری : گروه تحریریه پرداد

مجردها - با یک کلیک همسر آینده خود را انتخاب کنید

صفحه اینستاگرامی بچه پولدارهای عرب هم ایجاد شد +عکس

عکس جدید گلشیفته فراهانی و همسر فرعون +تصاویر

خوابگاه دانشجوی دختران باید اینجا باشه؟ /عکس

اگر بیکار هستید اینجا کلیک کنید و به سادگی شاغل شوید

طلاق های جنجالی در سینمای ایران +عکس

اگر هنوز مجردی پس کلیک کن بیاتو!!

مهناز افشار در حال کوهنوردی+عکس

اگر عاشق هستید کلیک کنید

بازیگر هرکول هالیوودی کنار بلند قد ترین ورزشکار دنیا +عکس

3 ماه اینترنت پرسرعت ADSL+2 رایگان برای شما

شباهت عجیب این دختر هالیوودی به گلشیفته فراهانی +تصاویر

اسیدپاشی وحشتناک به صورت دختر زیبای 23 ساله +عکس

عکس / لباس خانم سفیر در دیدار با روحانی

عاقبت عشق و دوستی های خیابانی ! +تصاویر

  عکس های قبل و بعد از جراحی بینی

خانه فساد پسران خودفروش تهرانی برای خدمات به زنان پولدار +عکس

مطالب مرتبط :

پلوي لوبياي سبز

ابتدا برنج را خيس كرده پياز را خرد كرده و سرخ نماييد سپس گوشت را قطعه قطعه كرده به آن اضافه كنيد
ساندويچ مرغ

ابتدا سينه مرغ را خرد كرده و در روغن تفت دهيد .بعد خيار شور ،جعفري و گوجه فرنگي را خرد كرده و نان ساندويچي را از وسط باز كرده
طرز تهیه یک چاشنی عیدانه

خیار ، سیر، پیازچه ،نعنا،نمک ،و فلفل را در کاسه مخلوط نمائید سپس ماست را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید و برای 30 - 20 دقیقه در یخچال قرار دهید سپس همراه نان پیتا سرو نمائید...
طرز تهیه مجبوس

مجبوس یا مکبوس یک غذای عربی می باشد که مخلوطی از پلو با ادویه های مختلف بهمراه مرغ می باشد. با درست کردن این غذا طعم و مزه ای متفاوت را تجربه می کنید. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه مجبوس آشنا می شوید.
خوراک اسفناج / پیش غذا

پوست سيرها را جدا کرده و با يک چاقوي تيز، سيرها را به صورت خيلي نازک برش دهيد.
 

جهت عضویت در سایت و دسترسی کامل به تمامی مطالب سایت ، اطلاعات زیر را کامل نمایید. لطفا پست الکترونیک (ایمیل) خود را صحیح وارد نمایید. پست الکترونیک شما به عنوان نام کاربری در سایت ثبت خواهد شد و با پست الکترونیک خود می توانید وارد سایت شوید.

نام و نام خانوادگی :  
پست الکترونیک :    
 
رمز عبور :  
تکرار رمز عبور :