دسر سفید برفی با توت فرنگی


تاریخ درج : 1390/01/27
تعداد نمایش : 10008

مواد لازم برای 4 تا 6 نفر :

سفیده تخم مرغ    3 عدد    شکر      3 قاشق غذا خوری     توت فرنگی فریزری   100 گرم    پودر نارگیل و پسته برای تزئین                

دسر سفید برفی با توت فرنگی


طرز تهیه :
1 - سفیده ها را حسابی بزنید .
2 - شکر را قاشق قاشق اضافه کرده و هر بار خوب سفیده ها را هم بزنید طوری که از ظرف نریزد .
3 - توت فرنگی های یخ زده را داخل سفیده ها بریزید .
4 - یک قالب چهار گوش مناسب را چرب کنید و ممواد قبلی را داخا قالب بریزید .
5 - روی قالب در بگذارید . ابتدا به مدت 5 دقیقه با توان 180 وات حرارت دهید و بعد به مدت 12 دقیقه با توان 90 وات حرارت دادن را ادامه دهید .
6 - سپس بگذارید 5 دقیقه دسر به حالت خود بماند با احتیاط قالب را برگردانید اگر مایعی در ظرف جمع شده بود آن را دور بریزید .
7 - بگذارید دسر 30 دقیقه کاملا خشک شود . بعد آن را به شکل ورقه بریده و با پودر نارگیل و پسته تزئین کنید . ( مدت زمان لازم برای تهیه و پخت  : 50 دقیقه ).
تهیه و گردآوری :: گروه تحریریه پرداد


اگر بیکار هستید اینجا کلیک کنید و به سادگی شاغل شوید

مهناز افشار در حال کوهنوردی+عکس

مشهور‌ترین زن اوباش تهران +عکس

صحنه ای تکان‌ دهنده‌ که در تکرار برنامه نود سانسور شد/عکس

اینجا تهران است یا لاس‌وگاس؟! +عکس

3 ماه اینترنت پرسرعت ADSL+2 رایگان برای شما

دانشگاهی که چادری ها را راه نمیدهد +عکس

شباهت عجیب این دختر هالیوودی به گلشیفته فراهانی +تصاویر

خوابگاه دانشجوی دختران باید اینجا باشه؟ /عکس

اسیدپاشی وحشتناک به صورت دختر زیبای 23 ساله +عکس

عکس/ يادگاري علی کریمی و درخشان

عاقبت عشق و دوستی های خیابانی ! +تصاویر

کسب درامد به شیوه ای نوین و کاملا رایگان - ببینید

  عکس های قبل و بعد از جراحی بینی

خانه فساد پسران خودفروش تهرانی برای خدمات به زنان پولدار +عکس

مطالب مرتبط :

طرز تهیه زیتون پرورده گیلانی

در گیلان زیتون پرورده را غالباً با زیتون ماری و آب ترشه انار ( نوعی انار جنگلی بسیار ترش ) و سبزی های بومی مانند . خالواش و چوچاق درست می کنند.
کرم باواریا ( دو رنگ )

پودر ژلاتین را همراه با آب ولرم روی بخار کتری قرار دهید تا ذرات ژلاتین در آب حل شود و شفاف گردد .
طرز تهیه شیره انگور

با توجه به اینکه اکنون در فصل پاییز هستیم و در این فصل میوه " انگور" به وفور یافت میشود، قصد داریم در این مطلب شما را با طرز تهیه شیره انگور که در غذاهای ایرانی بسیار مورد استفاده است و با ذائقه مردم ایران هماهنگی دارد آشنا کنیم. با ما همراه باشید...
نسکافه با خامه

شیر ،نسکافه و خامه را با مخلوط کن خوب مخلوط می کنیم و سپس آب جوش را به آن اضافه کرده و در فنجان ریخته و سپس روی آن را با شکلات تزیین می کنیم
آموزش پودینگ شکلاتی

شکر و کاکائو و نشاسته ی ذرت و نمک رو مخلوط کرده و شیر رو کم کم اضافه کرده و رو حرارت ملایم قرار میدیم و به مدت 20 دقیقه مرتب هم میزنیم تا غلیظ بشه ... البته غلظتش بستگی به خودتون داره ، فقط در نظر بگیرین که بعد از خنک شدن غلیظ تر میشه
 

جهت عضویت در سایت و دسترسی کامل به تمامی مطالب سایت ، اطلاعات زیر را کامل نمایید. لطفا پست الکترونیک (ایمیل) خود را صحیح وارد نمایید. پست الکترونیک شما به عنوان نام کاربری در سایت ثبت خواهد شد و با پست الکترونیک خود می توانید وارد سایت شوید.

نام و نام خانوادگی :  
پست الکترونیک :    
 
رمز عبور :  
تکرار رمز عبور :