خورشت عدس


تاریخ درج : 1390/01/16
تعداد نمایش : 7312

مواد لازم:
زردچوبه : به میزان لازم    عدس : 2 لیوان   رب گوجه فرنگی :2 قاشق غذاخوری    نمک و فلفل : به میزان لازم   روغن : به میزان لازم    پیاز : 3عدد   آبلیمو : به میزان لازم    سیر : 2 حبه   فلفل سبز تند : 3 عدد

خورشت عدس

طرز تهیه :
عدس را پاک کرده و شسته و با آب و نمک می پزیم تاحدی که آب آن کامل تبخیر شود. سپس عدس را کوبیده تا له شود . پیاز را ریز خرد کرده و در روغن تفت می دهیم تا طلایی شود . سیر را هم ریز خرد کرده و بعد از پیاز آن را تفت می دهیم .فلفل را هم ریز خرد کرده و داخل سیر و پیاز تفت می دهیم . رب گوجه فرنگی و نمک ، فلفل و زردچوبه را اضافه کرده و بعد از چندبار هم زدن عدس پخته و له شده را نیز اضافه می کنیم . حدود نصف استکان آب و آبلیمو روی مواد می ریزیم و در ظرف را می بندیم تا عدس جوش بزند و جا بیفتد .
تهیه و گردآوری :: گروه تحریریه پرداد


با یک کلیک همسر آینده خود را انتخاب کنید

صفحه اینستاگرامی بچه پولدارهای عرب هم ایجاد شد +عکس

عکس جدید گلشیفته فراهانی و همسر فرعون +تصاویر

خوابگاه دانشجوی دختران باید اینجا باشه؟ /عکس

اگر بیکار هستید اینجا کلیک کنید و به سادگی شاغل شوید

طلاق های جنجالی در سینمای ایران +عکس

اگر هنوز مجردی پس کلیک کن بیاتو!!

مهناز افشار در حال کوهنوردی+عکس

اگر عاشق هستید کلیک کنید

حضور علی دایی با مازراتی میلیاردی در دادگاه انقلاب +عکس

صحنه ای تکان‌ دهنده‌ که در تکرار برنامه نود سانسور شد/عکس

3 ماه اینترنت پرسرعت ADSL+2 رایگان برای شما

شباهت عجیب این دختر هالیوودی به گلشیفته فراهانی +تصاویر

اسیدپاشی وحشتناک به صورت دختر زیبای 23 ساله +عکس

عکس / اکبر عبدی در ۱۱۰ سالگی!

عاقبت عشق و دوستی های خیابانی ! +تصاویر

  عکس های قبل و بعد از جراحی بینی

خانه فساد پسران خودفروش تهرانی برای خدمات به زنان پولدار +عکس

مطالب مرتبط :

طرز تهیه خورش گوجه سبز / آموزش غذاهای ایرانی

طرز تهیه خورشت گوجه سبز: ابتدا گوشت را تکه تکه می کنیم و می شوییم سپس آن را با پیاز سرخ کرده و با ۴-۳ لیوان آب می گذاریم بپزد. سبزی را تمیز کرده و می شوییم. آب آن که رفت، ریز خرد کرده و با روغن سرخ ...
خورش زرشك

ابتدا پياز را با كمي روغن تفت داده و به همراه گوشت كمي آب اضافه مي كنيم
طرز تهیه خورش نخود فرنگی با مرغ

آشپزی به سبک ایران ، آشپزی ایرانیان ، آشپزی آسیایی ،ابتدا نخودفرنگی‌ها را داخل قابلمه‌ای بریزید و بعد از اضافه کردن مقداری آب، در ظرف را بگذارید و روی شعله اجاق‌گاز قرار دهید تا بپزد.
خورشت قیمه

گوشت را به تکه های کوچم خرد می کنیم سپس پیاز سرخ کرده را با دو قاشق روغن و لپه در ظرفی می ریزیم
طرز تهیه كتف مرغ با خمير بنيه

غذای سبک ، استفاده از خمیر بنیه ، در ابتدا كتف‌هاي مرغ را پس از شستن پوست گرفته از يك طرف برش دهيد و آن را با دست برگردانيد.
 

جهت عضویت در سایت و دسترسی کامل به تمامی مطالب سایت ، اطلاعات زیر را کامل نمایید. لطفا پست الکترونیک (ایمیل) خود را صحیح وارد نمایید. پست الکترونیک شما به عنوان نام کاربری در سایت ثبت خواهد شد و با پست الکترونیک خود می توانید وارد سایت شوید.

نام و نام خانوادگی :  
پست الکترونیک :    
 
رمز عبور :  
تکرار رمز عبور :