خورشت سیب


تاریخ درج : 1390/01/15
تعداد نمایش : 7816

مواد لازم:
رب گوجه فرنگی :1 قاشق غذاخوری    گوشت خورشتی : 250 گرم  زعفران : به میزان لازم    نمک : به میزان لازم روغن : به میزان لازم    پیاز : 2 عدد   سیب درختی : 2 عدد    فلفل : به میزان لازم    زردچوبه : به میزان لازم

خورشت سیب

طرز تهیه :
پیاز را ریز خرد کرده و در روغن سرخ می کنیم تا رنگش عوض شود . گوشت را خرد کرده و داخل پیاز می ریزیم تا گوشت هم تفت داده شود .رب گوجه فرنگی ، زردچوبه ، نمک و فلفل را به همراه 2 لیوان آب داخل مواد می ریزیم و گذاشته خورش بپزد .
سیب را پوست کنده و خلال می کنیم و در روغن سرخ می کنیم . در اواخر طبخ زعفران آب شده را به خورش اضافه کرده پس از آنکه خورش را از روی حرارت برداشتیم سیب سرخ شده را روی خورش می ریزیم .
تهیه و گردآوری :: گروه تحریریه پرداد


با یک کلیک همسر آینده خود را انتخاب کنید

عکس جدید گلشیفته فراهانی و همسر فرعون +تصاویر

خوابگاه دانشجوی دختران باید اینجا باشه؟ /عکس

اگر بیکار هستید اینجا کلیک کنید و به سادگی شاغل شوید

طلاق های جنجالی در سینمای ایران +عکس

اگر هنوز مجردی پس کلیک کن بیاتو!!

مهناز افشار در حال کوهنوردی+عکس

اگر عاشق هستید کلیک کنید

آرایش بسیار هولناک یک دختر جوان برای جشن ... +عکس

صحنه ای تکان‌ دهنده‌ که در تکرار برنامه نود سانسور شد/عکس

گران ترین خانه تهران را دیده اید؟ +تصاویر

3 ماه اینترنت پرسرعت ADSL+2 رایگان برای شما

شباهت عجیب این دختر هالیوودی به گلشیفته فراهانی +تصاویر

اسیدپاشی وحشتناک به صورت دختر زیبای 23 ساله +عکس

عکس/ حدس بزنید این پیرزن کیه؟!

عاقبت عشق و دوستی های خیابانی ! +تصاویر

  عکس های قبل و بعد از جراحی بینی

خانه فساد پسران خودفروش تهرانی برای خدمات به زنان پولدار +عکس

مطالب مرتبط :

خورشت تره

گوشت و پیاز را در روغن تفت می دهیم و لوبیا را به آن اضافه می کنیم مقداری آب در آن می ریزیم و با حرارت ملایم مواد را می پزیم
خورش لوبیا قرمز

لوبیاها را برای هشت ساعت در چهار فنجان آب سرد خیس کنید. سپس آنرا روی حرارت ملایم گذاشته
خورشت گوشت و کدو

گوشت را خرد کرده و به همراه پیاز و سیر و روغن مایع و زردچوبه و 3 پیمانه آب روی حرارت می گذاریم
خورشت استامبولی

گوشت را قطعه قطعه کرده و با پیاز خرد شده سرخ می کنیم و می گذاریم تا بپزد .
خورشت نخود سبز و شوید

روغن را در قابلمه ریخته و گوشت را در روغن سرخ کنید به طوری که دو طرف آن قهوه ای رنگ شود .
 

جهت عضویت در سایت و دسترسی کامل به تمامی مطالب سایت ، اطلاعات زیر را کامل نمایید. لطفا پست الکترونیک (ایمیل) خود را صحیح وارد نمایید. پست الکترونیک شما به عنوان نام کاربری در سایت ثبت خواهد شد و با پست الکترونیک خود می توانید وارد سایت شوید.

نام و نام خانوادگی :  
پست الکترونیک :    
 
رمز عبور :  
تکرار رمز عبور :