خورشت آلو بخارا


تاریخ درج : 1389/12/22
تعداد نمایش : 13917

خورشت آلو بخارا


مواد لازم:
زعفران : به میزان لازم    گوشت : 400 گرم
نمک و فلفل : به میزان لازم    رب گوجه فرنگی : 1 قاشق سوپخوری
ادویه : به میزان لازم    روغن : به میزان لازم
    آلوبخارا : 500 گرم

خورشت آلو بخارا

طرز تهیه :
گوشت را تکه تکه کرده و با کمی روغن سرخ می کنیم و بعد می گذاریم با کمی آب بپزد . پیاز را ریز خرد کرده و سرخ می کنیم و موقعی که گوشت پخت ، آلو بخارا ، زردچوبه و گوجه فرنگی را که کمی در پیاز سرخ کرده بودیم به گوشت اضافه می کنیم . زعفران را اضافه کرده و حرارت خورش را کم می کنیم تا جا بیفتد آب خورش که کم شد آن را در ظرف کشیده و به دلخواه با سیب زمینی خلال شده تزیین می کنیم .
تهیه و گردآوری :: گروه تحریریه پرداد


اگر بیکار هستید اینجا کلیک کنید و به سادگی شاغل شوید

مهناز افشار در حال کوهنوردی+عکس

مشهور‌ترین زن اوباش تهران +عکس

صحنه ای تکان‌ دهنده‌ که در تکرار برنامه نود سانسور شد/عکس

اینجا تهران است یا لاس‌وگاس؟! +عکس

3 ماه اینترنت پرسرعت ADSL+2 رایگان برای شما

دانشگاهی که چادری ها را راه نمیدهد +عکس

شباهت عجیب این دختر هالیوودی به گلشیفته فراهانی +تصاویر

خوابگاه دانشجوی دختران باید اینجا باشه؟ /عکس

اسیدپاشی وحشتناک به صورت دختر زیبای 23 ساله +عکس

عکس/ يادگاري علی کریمی و درخشان

عاقبت عشق و دوستی های خیابانی ! +تصاویر

کسب درامد به شیوه ای نوین و کاملا رایگان - ببینید

  عکس های قبل و بعد از جراحی بینی

خانه فساد پسران خودفروش تهرانی برای خدمات به زنان پولدار +عکس

مطالب مرتبط :

خورشت گوشت و کدو

گوشت را خرد کرده و به همراه پیاز و سیر و روغن مایع و زردچوبه و 3 پیمانه آب روی حرارت می گذاریم
خورشت قارچ

مقداری روغن در قابلمه ریخته و پیاز را ریز خرد کرده و در روغن تفت دهید. گوشت را خرد کرده آنرا در قابلمه ریخته
طرز تهیه قورمه مرغ هندی

آشپزی هندی ، در ابتدا مرغ را مزه‎دار کرده سپس کبابي و يا گريل مي‎کنيم، بعد در سس ريخته و با گوجه‎فرنگي تازه تزيين مي‎کنيم اين خوراک خوشمزه با نان هندي خوشمزه‎تر خواهد شد.
طرز تهیه سینه مرغ با سفیده تخم مرغ "خوراک چینی"

طرز تهیه: در ابتدا هر یک از قطعات سینه مرغ را به دو قسمت تقسیم کرده،کمی نمک و فلفل به آنها می زنیم.
خورشت هویج با آلو و مرغ

مرغ را با پیاز سرخ کرده و با 2 لیوان آب می پزیم .هویج را به دلخواه یا ورقه یا خلال می کنیم و با روغن سرخ می کنیم
 

جهت عضویت در سایت و دسترسی کامل به تمامی مطالب سایت ، اطلاعات زیر را کامل نمایید. لطفا پست الکترونیک (ایمیل) خود را صحیح وارد نمایید. پست الکترونیک شما به عنوان نام کاربری در سایت ثبت خواهد شد و با پست الکترونیک خود می توانید وارد سایت شوید.

نام و نام خانوادگی :  
پست الکترونیک :    
 
رمز عبور :  
تکرار رمز عبور :