خورشت آلو اسفناج


تاریخ درج : 1390/01/15
تعداد نمایش : 6998

مواد لازم:
زردچوبه :  به میزان لازم    گوشت :300 گرم  آلو: 1 استکان    نمک و فلفل : به میزان لازم  روغن : به میزان لازم    پیاز  درشت: 2 عدد  آبلیمو : به میزان لازم    اسفناج : 1 کیلوگرم

خورشت آلو اسفناج


طرز تهیه :
پیاز را رنده کرده و در روغن سرخ می کنیم تا پیاز طلایی شود . گوشت را اضافه کرده و داخل پیاز می ریزیم و هم می زنیم تا پیاز هم سرخ شود . زردچوبه را اضافه کرده و هم می زنیم . 2 لیوان آب روی مواد ریخته و می گذاریم گوشت به آرامی بپزد . اسفناج را ریز خرد کرده و در روغن سرخ می کنیم و به همراه نمک و فلفل و آلو در اواسط پخت به خورش اضافه می کنیم . در اواخر پخت ، آبلیمو را به خورشت اضافه کرده و می گذاریم خورش جا بیفتد و آب آن کم شود .
تهیه و گردآوری :: گروه تحریریه پرداد


اگر بیکار هستید اینجا کلیک کنید ، به سادگی شاغل شوید

  کتک‌کاری نمایندگان زن در مجلس /عکس

  تصاویری از پرشیا ۶۰ میلیون تومانی در خیابانهای تهران !!

  چقدر حاضرید بپردازید تا با این خانم ناهار بخورید؟ +عکس

  سقوط آزاد دختران ایرانی /تصاویر

  الناز شاکردوست سوار بر اتومبیل میلیاردی +عکس

  تجمع هواداران شرلوک هولمز +تصاویر

  مهاجرت به کانادا  ،  ویزای کار کانادا ،  کار در کانادا

کسب درامد به شیوه ای نوین و کاملا رایگان - ببینید

  سوژه "ماه عسل" رمزگشایی شد +تصاویر

  فیلم وحشتناک حمله حیوانات به انسان !! + 18

  آیا مهناز افشار واقعا ازدواج کرده است؟! +عکس

  3 ماه اینترنت پرسرعت ADSL+2 رایگان برای شما

  عکس های قبل و بعد از جراحی بینی

  شباهت عجیب این دختر هالیوودی معروف به گلشیفته فراهانی +تصاویر

  عاقبت عشق و دوستی های خیابانی ! +تصاویر

  حضور دختران پسرانه پوش در ورزشگاه آزادی! +عکس

  جزییات عکس های لو رفته ی زنان و دختران بی حجاب از آرایشگاه زنانه

  کدام بازیگر زن ایرانی نماز اول وقت می خواند؟ +عکس

مطالب مرتبط :

طرز تهیه كتف مرغ با خمير بنيه

غذای سبک ، استفاده از خمیر بنیه ، در ابتدا كتف‌هاي مرغ را پس از شستن پوست گرفته از يك طرف برش دهيد و آن را با دست برگردانيد.
خورشت تره

گوشت و پیاز را در روغن تفت می دهیم و لوبیا را به آن اضافه می کنیم مقداری آب در آن می ریزیم و با حرارت ملایم مواد را می پزیم
خورشت میرزا قاسمی

ابتدا بادمجان ها را روی آتش کباب کرده به طوری که پخته شود بعد پوست آنها را گرفته
خورشت گوجه فرنگی

پیاز را خرد کرده و در روغن تفت می دهیم گوشت را با کمی نمک و فلفل و زردچوبه به پیاز اضافه کرده و سرخ می کنیم
طرز تهیه خورش مرغ و بادنجان

مي‌توان گوجه‌فرنگي‌ها را هم روي بادنجان‌ها گذاشت تا بپزد يا اين كه در كمي روغن سرخ كرده و پس از كشيدن خورش دور ظرف چيد. گردآوری: گروه آموزش پرداد
 

جهت عضویت در سایت و دسترسی کامل به تمامی مطالب سایت ، اطلاعات زیر را کامل نمایید. لطفا پست الکترونیک (ایمیل) خود را صحیح وارد نمایید. پست الکترونیک شما به عنوان نام کاربری در سایت ثبت خواهد شد و با پست الکترونیک خود می توانید وارد سایت شوید.

نام و نام خانوادگی :  
پست الکترونیک :    
 
رمز عبور :  
تکرار رمز عبور :