خورشت آلو اسفناج


تاریخ درج : 1390/01/15
تعداد نمایش : 7367

مواد لازم:
زردچوبه :  به میزان لازم    گوشت :300 گرم  آلو: 1 استکان    نمک و فلفل : به میزان لازم  روغن : به میزان لازم    پیاز  درشت: 2 عدد  آبلیمو : به میزان لازم    اسفناج : 1 کیلوگرم

خورشت آلو اسفناج


طرز تهیه :
پیاز را رنده کرده و در روغن سرخ می کنیم تا پیاز طلایی شود . گوشت را اضافه کرده و داخل پیاز می ریزیم و هم می زنیم تا پیاز هم سرخ شود . زردچوبه را اضافه کرده و هم می زنیم . 2 لیوان آب روی مواد ریخته و می گذاریم گوشت به آرامی بپزد . اسفناج را ریز خرد کرده و در روغن سرخ می کنیم و به همراه نمک و فلفل و آلو در اواسط پخت به خورش اضافه می کنیم . در اواخر پخت ، آبلیمو را به خورشت اضافه کرده و می گذاریم خورش جا بیفتد و آب آن کم شود .
تهیه و گردآوری :: گروه تحریریه پرداد


با یک کلیک همسر آینده خود را انتخاب کنید

عکس جدید گلشیفته فراهانی و همسر فرعون +تصاویر

خوابگاه دانشجوی دختران باید اینجا باشه؟ /عکس

اگر بیکار هستید اینجا کلیک کنید و به سادگی شاغل شوید

طلاق های جنجالی در سینمای ایران +عکس

اگر هنوز مجردی پس کلیک کن بیاتو!!

مهناز افشار در حال کوهنوردی+عکس

اگر عاشق هستید کلیک کنید

آرایش بسیار هولناک یک دختر جوان برای جشن ... +عکس

صحنه ای تکان‌ دهنده‌ که در تکرار برنامه نود سانسور شد/عکس

گران ترین خانه تهران را دیده اید؟ +تصاویر

3 ماه اینترنت پرسرعت ADSL+2 رایگان برای شما

شباهت عجیب این دختر هالیوودی به گلشیفته فراهانی +تصاویر

اسیدپاشی وحشتناک به صورت دختر زیبای 23 ساله +عکس

عکس/ حدس بزنید این پیرزن کیه؟!

عاقبت عشق و دوستی های خیابانی ! +تصاویر

  عکس های قبل و بعد از جراحی بینی

خانه فساد پسران خودفروش تهرانی برای خدمات به زنان پولدار +عکس

مطالب مرتبط :

خورشت آلو بخارا

گوشت را تکه تکه کرده و با کمی روغن سرخ می کنیم و بعد می گذاریم با کمی آب بپزد
خورش باميه با تمر هندي

گوشت را به چند تكه تقسيم كرده و با يك قاشق غذا خوريروغن تفت داده 3ليوان آب وپياز سرخ شده مي گذاريم با شعله ملايم بپزد
خورشت گوجه فرنگی

پیاز را خرد کرده و در روغن تفت می دهیم گوشت را با کمی نمک و فلفل و زردچوبه به پیاز اضافه کرده و سرخ می کنیم
خورشت مسمّای بادنجان

جوجه را شسته و داخل کشمش را خالی می کنیم ،با یک پیاز و کمی پوست و کمی پوست پرتقال آنرا نمک زده و بپزید .
طرز تهیه مقلوبه بادنجان

 

جهت عضویت در سایت و دسترسی کامل به تمامی مطالب سایت ، اطلاعات زیر را کامل نمایید. لطفا پست الکترونیک (ایمیل) خود را صحیح وارد نمایید. پست الکترونیک شما به عنوان نام کاربری در سایت ثبت خواهد شد و با پست الکترونیک خود می توانید وارد سایت شوید.

نام و نام خانوادگی :  
پست الکترونیک :    
 
رمز عبور :  
تکرار رمز عبور :