خورشت آلو اسفناج


تاریخ درج : 1390/01/15
تعداد نمایش : 7403

مواد لازم:
زردچوبه :  به میزان لازم    گوشت :300 گرم  آلو: 1 استکان    نمک و فلفل : به میزان لازم  روغن : به میزان لازم    پیاز  درشت: 2 عدد  آبلیمو : به میزان لازم    اسفناج : 1 کیلوگرم

خورشت آلو اسفناج


طرز تهیه :
پیاز را رنده کرده و در روغن سرخ می کنیم تا پیاز طلایی شود . گوشت را اضافه کرده و داخل پیاز می ریزیم و هم می زنیم تا پیاز هم سرخ شود . زردچوبه را اضافه کرده و هم می زنیم . 2 لیوان آب روی مواد ریخته و می گذاریم گوشت به آرامی بپزد . اسفناج را ریز خرد کرده و در روغن سرخ می کنیم و به همراه نمک و فلفل و آلو در اواسط پخت به خورش اضافه می کنیم . در اواخر پخت ، آبلیمو را به خورشت اضافه کرده و می گذاریم خورش جا بیفتد و آب آن کم شود .
تهیه و گردآوری :: گروه تحریریه پرداد


مجردها - با یک کلیک همسر آینده خود را انتخاب کنید

صفحه اینستاگرامی بچه پولدارهای عرب هم ایجاد شد +عکس

عکس جدید گلشیفته فراهانی و همسر فرعون +تصاویر

خوابگاه دانشجوی دختران باید اینجا باشه؟ /عکس

اگر بیکار هستید اینجا کلیک کنید و به سادگی شاغل شوید

طلاق های جنجالی در سینمای ایران +عکس

اگر هنوز مجردی پس کلیک کن بیاتو!!

مهناز افشار در حال کوهنوردی+عکس

اگر عاشق هستید کلیک کنید

بازیگر هرکول هالیوودی کنار بلند قد ترین ورزشکار دنیا +عکس

3 ماه اینترنت پرسرعت ADSL+2 رایگان برای شما

شباهت عجیب این دختر هالیوودی به گلشیفته فراهانی +تصاویر

اسیدپاشی وحشتناک به صورت دختر زیبای 23 ساله +عکس

عکس / لباس خانم سفیر در دیدار با روحانی

عاقبت عشق و دوستی های خیابانی ! +تصاویر

  عکس های قبل و بعد از جراحی بینی

خانه فساد پسران خودفروش تهرانی برای خدمات به زنان پولدار +عکس

مطالب مرتبط :

طرز تهیه خورش ریواس

طرز تهیه خوشت ایزانی ، خورشت خوش طعم ایرانی ، خورشت گیاهی ، خورش این خورش را اگرچه می‌توان به 2روش پخت ولی پخت آن همراه نعنا و جعفری (مانند خورش كرفس) عطر و بوی بی‌نظیری دارد.
طرز تهیه خورش کدو سبز

طرز تهیه: در ابتدا ابتدا گوشت را به همراه کمی روغن و پیاز و زردچوبه تف می دهیم و دو لبوان آب روی آن ریخته می گذاریم بپزد، کدوها را با پوست خرد کرده "نگینی درشت" کنار می گذاریم ، 3 عدد گوجه را نیز رنده کرده با کمی پیاز داغ و نمک می پزیم
خورشت مرغ و آلو

مرغ را شسته و خرد می کنیم . پیازها را هم شسته و رنده کرده و در روغن تفت می دهیم تا طلایی شود
خورشت نارنگی

خلال پوست نارنج را دو بار در آب سرد بجوشانید و در یک ظرف بگذارید تا یک شب بماند آب خلال را دو سه بار عوض کنید
خورش مرغ ترش / غذای گیلانی

سبزی ها را با آسیاب سبزی خورد کن کاملا خرد کنید.
 

جهت عضویت در سایت و دسترسی کامل به تمامی مطالب سایت ، اطلاعات زیر را کامل نمایید. لطفا پست الکترونیک (ایمیل) خود را صحیح وارد نمایید. پست الکترونیک شما به عنوان نام کاربری در سایت ثبت خواهد شد و با پست الکترونیک خود می توانید وارد سایت شوید.

نام و نام خانوادگی :  
پست الکترونیک :    
 
رمز عبور :  
تکرار رمز عبور :