درج آگهی رایگان

خواص پیازچه کوهی


تاریخ درج : 1390/06/13
تعداد نمایش : 6646

تاریخ طبیعت و کشت
پیازچه کوهی، گیاه بادوام و کوچکی است که مبداء آن نیمکرۀ شمالی، آسیای صغیر و هیمالیا است. در سایر کشورها به طور اتفاقی و وحشی در زمین های چراگاه صخره ای می روید. قرنهاست پیازچه کوهی را در اغلب نقاط جهان کشت می کنند. این گیاه به خانوادۀ پیاز تعلق دارد. لیکن از آن جا که سر برجسته ای ندارد به علف شباهت دارد و عبارت از برگهای استوانه ای است که برای عطر و طعم دادن در غذا می ریزند.
تخم پیازچه کوهی را در اردیبهشت ماه کشت می کنند یا آنکه به وسیلۀ تکثیر خود گیاه عمل می نمایند. نوع خاک و زمین برای کشت این گیاه زیاد مهم نیست زیرا این گیاه خود را بر روی هر نوع زمین خاکی وفق می دهد لیکن زمین سبک مرطوب و کمی سایه گیر بر انواع دیگر برتری دارد. پیازچه کوهی تا 25 سانتی متر ارتفاع قد می کشد و چون پای بر جا بماند تبدیل به توده بزرگی می شود که آن را هر چهار سال باید به قطعات کوچکتر تقسیم کنند و مجدداً بکارند. گلهای صورتی و ارغوانی رنگ آنها بسیار جالب و جاب است لیکن اگر گیاه را برای پخت و پز کاشته اید بهتر آن است که گلهای آن را همراه با ساقه اش بچینید. گرچه پیازچه کوهی جزو گیاهانی است که خشک آن هم استفاده می شود، لیکن بهتر است که تازه آن را مصرف کنند. می توانید در گلدان یا جعبه های مخصوص آن را بکارید. یا در کنار جاده های باغ به صورت حاشیه آن را بکارید که بر زیبائی باغ نیز افزوده خواهد شد.
خواص و مشخصات
عطر و طعم پیازچه کوهی مانند پیاز است ولی برگهای سبز آن از حیث خصوصیات، با دیگر گروه پیازها متفاوت است یعنی هم ملایمتر و هم تازه تر و شاداب تر می باشد. این گیاه دارای مشخصات مخصوص به خود بوده و گرچه می توان آن را به جای سیر و پیاز مصرف نمود ولی نمی توانند جایگزین پیاز و پیازچه معمولی بشوند و اثر و نتیجه آن با هم متفاوت است.
پیازچه کوهی تاریخچه طولانی و قدیمی دارد لیکن در پزشکی گیاهان چندان مورد مصرف قرار نمی گیرد. تمامی انواع مشابه آن حاوی آهن بوده و معتقدند اثر نیکو و مفیدی بر روی معده و کلیه ها دارد.
طرز استعمال و استفاده
هر گاه پیازچه کوهی خرد کرده را بر روی سوپ خامه ای یا سیب زمینی کبابی یا پوره سیب زمینی بپاشند طعم و مزه بسیار مطبوعی به این نوع غذاها خواهد داد. برگهای این گیاه را میتوان خرد نکرده یا خرد کرده در سالاد بریزند یا بپاشند. کره و پیازچه کوهی با نمک دریا و فلفل و آب لیمو برای خوراک ماهی یا جوجه کباب یا جوجه سرخ کرده یا استیک و همچنین خوراک گوشت گوساله بسیار مناسب بوده و غذا را لذیذ و مطبوع می سازد. پیازچه خرد کرده وسیله خوبی برای تزئین املت و اغلب غذاها نظیر آن به ویژه پنیر می باشد. در صورتیکه خوب خرد شده باشد با هر غذائی به ویژه پنیر خامه ای مخلوط می شود. بعضی از مردم آن را میگو مصرف کرده و یا به جای پیاز در تهیه مواد پر کردنی دلمه یا بوغلمه مصرف می کنند.
تهیه و گردآوری :: گروه تحریریه پرداد
نام كتاب : شيوه هاي درمان در طب سنتي
نام مولف : علي اصغر كاظمي


اگر بیکار هستید اینجا کلیک کنید ، به سادگی شاغل شوید

  محبوب ترین فرد فیسبوک کیست ؟ +عکس

  این زن زیبا دنبال شوهر میگردد! +تصاویر

  خوشگذرانی و آفتاب گرفتن ایرانی ها در سواحل آنتالیا +عکس 

  این دختر تهرانی صاحب رندترین و گرانترین پلاک ماشین ایران است +عکس

  چرخاندن یکی از اراذل و اوباش خطرناک ایران در خیابانهای تهران +تصاویر

  سفر به بهترین و زیباترین مناطق جهان +عکس

  چقدر حاضرید بپردازید تا با این خانم ناهار بخورید؟ +عکس

  عکس های از خانه های رویایی کریم باقری و علی دایی /تصاویر

  الناز شاکردوست سوار بر اتومبیل میلیاردی +عکس

  کاشت ماری جوانا بجای گل، در خیابان‌های تهران +تصاویر

  مهاجرت به کانادا  ،  ویزای کار کانادا ،  کار در کانادا

کسب درامد به شیوه ای نوین و کاملا رایگان - ببینید

  همسر خلیفه داعش کیست؟+عکس

  فیلم وحشتناک حمله حیوانات به انسان !! + 18

  آیا مهناز افشار واقعا ازدواج کرده است؟! +عکس

  3 ماه اینترنت پرسرعت ADSL+2 رایگان برای شما

  عکس های قبل و بعد از جراحی بینی

  شباهت عجیب این دختر هالیوودی معروف به گلشیفته فراهانی +تصاویر

  عاقبت عشق و دوستی های خیابانی ! +تصاویر

  حضور دختران پسرانه پوش در ورزشگاه آزادی! +عکس

  جزییات عکس های لو رفته ی زنان و دختران بی حجاب از آرایشگاه زنانه

  با " ملکه فیس بوک " آشنا شوید! +عکس

  حرکت خلاقانه این زن و شوهر چند تا لایک داره؟ +عکس

  سالگرد ازدواج بازیگر سرشناس ایرانی به روایت خودش! +عکس

مطالب مرتبط :

خواص درمانی هل

افرادي كه نقرس دارند از جوشانده ي آن بنوشند يا پاي خود را در آب آن بگذارند،خواب آور است
دوستداران گیاهان دارویی بخوانند!

خیلی‌ وقت‌ها که ناراحت هستید، حوصله ندارید یا دلتان گرفته، اطرافیان توصیه می‌کنند یک لیوان گل‌گاوزبان همراه با سنبل‌الطیب بنوشید تا آرام شوید و حالتان جا بیاید. کسانی که چنین پیشنهادی می دهند، معمولا باور دارند مصرف این نوشیدنی نه تنها مشکلات روحی مانند...
خواص دارویی اسفناج

هضم كننده ، گوگرد آن قليايي كننده خون ،‌آهك آن استحكام عضلات و استخوان ها ، كمبود املاح معدني را جبران می کند
خواص پودنه کوهی

پودنه کوهی تابستانی گیاه یکساله است که در اغلب مناطق معتدل روئید می شود. این گیاه را در زمین غنی مرطوب آفتابگیر در ماههای فروردین و اردیبهشت کشت می کنند.
با چای سبز می‌توانید بسیاری از بیماری‌ها را درمان کنید

معروف است که چای سبز؛ داروی شفابخش بسیاری از بیماری‌ها است . عقیده همگانی این است که با چای سبز می‌توان بسیاری از بیماری‌ها را درمان کرد: سرطان روده و غده‌ی پروستات، بیماری قند، آلزایمر، ام اس و نیز چاقی را. دانشمندان آمریکایی در پژوهشی درستی این ادعا را در یک مورد ثابت کرده‌اند.
 

جهت عضویت در سایت و دسترسی کامل به تمامی مطالب سایت ، اطلاعات زیر را کامل نمایید. لطفا پست الکترونیک (ایمیل) خود را صحیح وارد نمایید. پست الکترونیک شما به عنوان نام کاربری در سایت ثبت خواهد شد و با پست الکترونیک خود می توانید وارد سایت شوید.

نام و نام خانوادگی :  
پست الکترونیک :    
 
رمز عبور :  
تکرار رمز عبور :